Huomio huomio!

Yhdistyksen vuosikokous pidetttin sunnuntaina 14.4.24  Tampereella.

Kokouksessa esiteltiin hallituksen laatima 2024 toimintasuunnitelma ja hyväksyttiin se. Toisena asiana käsiteltiin muutokset yhdistyksen sääntöihin, ja kolmanneksi esityslistalla oli keskustelu hallituksen kokoonpanosta. Ilpo Jylhä vapautettiin hallitusvastuusta, ja hänen tilalleen nimettiin Yrjö Särkinen.

Suun- ja nielun alueen syöpäyhdistys ry:n perustamisen on Patentti ja rekisterihallitus hyväksynyt 4.10.2023. Tarkoitus on jatkaa toimintaa Suomen Kurkku- ja Suusyöpäyhdistys ry:n tutun mallin mukaisesti: paikalliset osastot tekevät tärkeän jalkautumisen syöpäpotilaiden tukihenkilötyöhön. Yhdistyksen hallitus etsii ja toteuttaa keinoja toiminnan tukemiseen ja rahoittamiseen.

On tärkeää huomata, että jäsenyys ei siirry automaattisesti uuteen yhdistykseen, vaan kunkin jäsenen on itse haettava uuden yhdistyksen jäseneksi! Jäsenhakemuslomake löytyy täältä ja myös Ystävän Tuki -lehdestä.Lehden nro 1/2014 keskittyy jäsenyysasioihin.

Seuraava Ystävän Tuki -lehti ilmestyyy joulukuussa. Siihen  tuleva aineisto pitää olla valmiina 30.11.24

Otamme mielellään vastaan jäsenten lähettämiä juttuja ja kuvia, samoin kuin juttuideoita ja -toiveita. Tule mukaan toimittajaksi!
 
Seuraavat lehdet ilmestyvät siis kesä- ja joulukuussa.